۲۴ مهر ۹۹ ، ۱۰:۰۵
چه خوراکیهایی حال بیماران کرونایی را بدترمیکند؟
روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان
چه خوراکیهایی حال بیماران کرونایی را بدترمیکند؟
استفاده نکردن مناسب از ماسک، رعایت نکردن فاصله ایمنی و اصول بهداشتی همچون ضدعفونی بهموقع دستها از مهمترین عوامل ابتلا به ویروس کرونا است.
دراین میان، اما بیتوجهی به مصرف موادغذایی خود میتواند حال بیماران کرونایی را بدتر کند. برخی ازاین موادغذایی مضر بدین شرح است:
توت فرنگی، محصولات لبنی، قهوه، موز، شکلات، میگو، چیپس، سوسیس، گردو، سرکه، کره، کیک، آناناس، پیازچه، جوانه گندم، بادمجان، اسفناج، خرمای خشک، انجیر، پاستیل، غذاهای سرخ کردنی، نوشید.
مصرف این خوراکیهای نظام ایمنی بدن را تضعیف کرده و یا علائم آن را تشدید میکند.
۹۹/۰۷/۲۴