کتابهایی که در این نشست معرفی شده اند:
" درختی که از تاریکی می ترسد" نوشته: لاله جعفری/ارائه توسط: محمدرضا اسکندری (دانش آموزفعال کتابخانه)
" شیلا آشپز می شود نوشته: امیلی بومون/ارائه توسط:امیرسالار لطیفی(دانش آموزفعال کتابخانه)
" وقتی غمگین می شوم" نوشته :تریس مورونی /ارائه توسط: علی مولوی(دانش آموزفعال کتابخانه)
"حضرت سلیمان و تخت بلقیس"نوشته: عزت سنایی راد/ارائه توسط: امیرحسین حمیدی(دانش آموزفعال کتابخانه)
« راه برگشت به خانه» نوشته : اولور جفرز/ ارائه توسط: رضا مولوی (دانش آموزفعال کتابخانه)
« شماکه غریبه نیستید» نوشته: هوشنگ مرادی کرمانی/ ارائه توسط: مجتبی حمیدی(فعال کتابخانه)
10 تکنیک برای داشتن تغذیه سالم :
تغذیه سالم در عمل کار دشواری است. این سختی، بیشتر مربوط به کنار گذاشتن عادت های کهنه و شیوه تغذیه نادرست است. تغذیه سالم به معنای صرف نظر کردن از خوردنی های دوست داشتنی و لذیذ نیست. اصل مطلب، رعایت حد و مرز در خوراک است.
1- متنوع بخوریم.
2- در روز چندین بار و به اندازه کافی نان و غلات بخوریم.
3- در مورد سبزیجات اصل پنج بار در روز را فراموش نکنیم. مصرف پنج بار میوه و سبزیجات در روز ایده ال است. بهتر است این محصولات به شکل تازه مصرف شوند یا خیلی کم پخته شده باشند. یک بار از این پنج بار را آب میوه مصرف کنیم.
4- روزانه به اندازه کافی لبنیات و حداقل یک بار در هفته ماهی بخوریم. گوشت و تخم مرغ به اندازه کافی مصرف کنیم.
گوشت به خاطر درصد زیاد آهن و ویتامین های B1 و B6 و B12 اهمیت دارد. مصرف 300 تا 600 گرم در هفته کافیست.
5- چربی کمی مصرف کنیم.
6- در مصرف قند و شکر و نمک صرفه جویی کنیم.
7- به اندازه کافی آب بنوشیم. برای افراد بالغ مصرف حداقـل 5/1 لیتر آب پیشنهاد می شود.
8- خوشمزه و سالم غذا بپزیم. کوتاه بپزیم. با آب کم، چربی کم و حرارت کم بپزیم.
9- آهسته بخوریم و لذت ببریم.